Descripció de la Pàgina principal

dimarts, 22 de novembre del 2011

La Biblioteca recomana: Un Cargol fabufantàstic, d'Eulàlia Canal


Algú us ha recomanat mai una història on el protagonista és un cargol!?

Va! - em direu - sí els cargols són lents i espantadissos... doncs, mireu, des de la biblioteca us recomanem: Un Cargol fabufantàstic de l'Eulàlia Canal.

En aquesta ocasió el protagonista d'aquesta gran aventura és un Cargol que viu al camp amb les seves amigues: la Vaca, que és molt amorosa i està per tothom, l'Oca i la Cabra, que són molt esbojarrades i es fiquen per tot arreu, fent sempre molt de xivarri. Amb aquest entorn i amb aquestes amistats, el Cargol es troba una mica sol, envoltat d'amics més forts i més ràpids que ell, i se'n va de casa perquè pensa que ningú no l'estima ni una mica. Així és com els amics li comencen a enviar cartes, i més cartes, en les que es parla de sentiments, pensaments, i moltes altres coses; i... què penseu, s'acaben solucionant, o no, els problemes?

Jo, per la meva banda només us diré que la història no s'acaba aquí i que en la segona part del llibre, el cargol torna a tenir uns quants entrebancs, i en aquesta ocasió a l'escola, amb el nou mestre, en Popòtam, amb els seus companys de classe: el Camaleó i la Formiga.

Però no us desanimeu que com en la primera ocasió, ara el Cargol també aconsegueix que la gent s'entengui; sabeu com? doncs haureu de llegir aquesta història fabufantàstica fins al final!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada