Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 26 d’octubre del 2011

Ciència ficció i móns imaginaris

La Biblioteca et proposa començar la tardor amb lectures de ciència ficció i móns imaginaris. En trobaràs una selecció a l'entrada.

Ara Biblio.laroca:
Amb l'inici de les pluges tendim a pensar en móns imaginaris, diferents; tendim a esbargir-nos reposant la mirada en el més enllà. La ciència ficció és un gènere molt ampli, on els relats sovint ens presenten l'impacte d'avenços científics i tecnològics, presents o futurs, sobre la societat o els individus d'un món racionalment acceptable, encara que alterat i modificat segons unes coordenades; i tot acompanyat d'aventures i de situacions emocionants d'allò més increïbles.

Aquest mes si t'ho vols passar bé vivint situacions prodigioses, innovadores, trencadores, i diferents, totes emmarcades en un context científico-tecnològic i moltes vegades utòpic, vine i escull el teu llibre de Ciència Ficció.


dimarts, 25 d’octubre del 2011

Ja llegim!



Nois i noies!

En aquest racó de la sala infantil us suggerim una tria de novel·les que ja podeu llegir els nois i noies de 6 a 8 anys. Es tracta de petites novel·les amb lletra d'impremta i algunes amb lletra lligada molt adequades per a vosaltres. També contenen il·lustracions d'allò més engrescadores.

Seran les vostres primeres novel·les. Us hi atreviu?