Descripció de la Pàgina principal

dijous, 19 de juny del 2014

Recomanem...

A la Pobla de Llobosa, a l’Alt Matarranya, i viuen des de l’any 1759 una família de llobaters. Els llobaters són gent amb un vincle especial amb els llops. Entre la gent feréstega de la serra una família destacada, viu de manera noble, amb un secret ben guardat.

Segles més tard, ja en ple segle XXI, en Llorenç se’n va a viure amb la Laura al mateix poble. És fotògraf de professió i fa una excursió al mig de la serra per fotografiar un casalot, que havia estat de la família, i que ara està abandonat. Quan hi entra... una sensació estranya s’apodera d’ell.

Què va passar al mas de la Roca fa segles? Com afecta això a en Llorenç i la Laura?


Un relat que més enllà del mite explora la influència de la genètica i del passat en les persones. Aprofundeix en l’ànima del personatges i dibuixa una manera de viure, encara molt influïda per la natura i el seu devenir. Una novel·la molt ben construïda, àgil de llegir i amb un llenguatge molt ric; amb un significat profund que ens parla de les arrels, de l’instint i d’un secret que finalment i de manera inevitable surt a la llum per ser viscut.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada