Descripció de la Pàgina principal

dimarts, 11 de novembre del 2014

TROBADES "VIU LA LECTURA"

Aquest mes de novembre biblio.laroca ha encetat un nou format de Tertúlies literàries per adults. Els canvis són diversos, canvia el dia, l'hora, el nom, el format... 
L'activitat passa a denominar-se "VIU LA LECTURA" i es tracten de sessions en les que es parlarà de les emocions, sentiments i reflexions que ens hàgim suscitat un llibre. Les trobades són temàtiques i els participants poden haver-se llegit diferents llibres. Les sessions seran molt dinàmiques i diferents entre si ja que les conduïran diferents persones que plantejaran diferents propostes.

"Viu la Lectura" es fa de forma mensual, els dilluns a les 18,30 h i hi ha servei de canguratge per als participants que portin els seus fills majors de 3 anys (els infants faran un taller de manualitats).

El passat dll 3 de novembre es va fer la primera sessió titulada “Novel·la Eròtica”, un tupper book  ben original i sorprenent en el que es van llegir dos llibres ben diferents:






PRÓXIMA TROBADA “VIU LA LECTURA”:

Dilluns 1 de desembre a les 18,30 h (amb canguratge per a nens majors de 3 anys) i girarà entorn al tema de la “Felicitat” es llegirà el llibre de Jordi Coca Louise, un llibre sobre la felicitat. Podeu passar per la biblioteca a recollir el llibre.


US HI ESPEREM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada