Descripció de la Pàgina principal

dimecres, 29 d’abril del 2015

Afrodita d'Isabel Allende

Un llibre amb un bon recorregut pels sentits

La cuina i els aliments; el color i els canvis; la química, l'olor... el gust, els matisos gustatius i el plaer. 


En aquesta trobada vam parlar de literatura, de cuina i plaer. Vam olorar saquets d'herbes i essències. Flaires que ens van evocar records del passat. Que ens van traslladar a la nostra infantesa o a moments íntims, intensos, especials i molt particulars lligats al món de la literatura.

Afrodita. Cuentos, recetas y otros afrodisíacos
“Me arrepiento de las dietas, de los platos deliciosos rechazados por vanidad, tanto como lamento las ocasiones de hacer el amor que he dejado pasar por ocuparme de tareas pendientes o por virtud puritana”.
Així comença aquest llibre, que vol ser un cant a les tan relacionades arts de la cuina i l’amor. Barreja de records personals, folklore, llegendes històriques, i moments memorables de la literatura eròtica i d’altres gèneres, amb aquest conjunt de relats l’autora construeix una narració plena d’humor i amb molta perspicàcia i deguda irreverència.
Una oda personal sobre el menjar i el sexe on hi trobarem des de una detallada llista d’aliments amb informació curiosa sobre els seus usos... a una exploració dels sentits i un viatge per diferents cultures i civilitzacions informant sobre els seus costums i usos amorosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada