Descripció de la Pàgina principal

dijous, 11 de gener del 2018

EL PROJECTE DE FOMENT DE LECTURA CRUSPILLETRES DE LA BIBLIOTECA DE LA ROCA, A TOT TREN!



A Biblio.laroca seguim vivint i menjant lletres amb els CRUSPILLETRES!

A la Biblioteca de la Roca hem acabat aquest primer trimestre del curs escolar compartint sessions de foment de dinamització lectora amb un total de 100 nens i nenes de 4t curs de primària de totes les escoles del Municipi una sessió més, dins del programa  Cruspilletres. Al llarg de tot el 2017 un total de 300 alumnes han gaudit d'una sessió "cruspi".

Aquesta activitat plantejada amb l’objectiu de dinamitzar la lectura entre els nens i nenes de 7 a 10 anys compartint junts una estona de llibres, bones lectures i realitzant un taller didàctic al voltant d’un tema, ens continua omplint de satisfacció per la vivència enriquidora que ofereix i els objectius en comú assolits.

La sessió d’aquest trimestre ha tractat el tema dels llibres "basats en fets reals". Hem vist, explicat i llegit històries sobre maltractament del medi ambient: de la natura, els oceans i hem explicat la història del Warrior i Greenpeace, hem parlat de personatges destacats que han lluitat per la igualtat de drets de les persones com són Nelson Mandela, la Malala i la Wangari, la dona dels arbres, entre d’altres. Hem explicat i gaudit del llibre de de Hachiko, el gos que va esperar el seu amo tota la vida, hem escoltat històries sobre conflictes al món i el no compliment dels drets dels infants... . Hem debatut sobre temes que ens preocupen i ens ocupen, en alguns casos. Sobre històries que ens han explicat els nostres avis i hem compartit vivències, punts de vista i opinions en uns debats molt interessants.

Ara ens toca preparar la següent sessió d'aquest 1r trimestre del nou any.

Gràcies i endavant Cruspilletres! Fins ben aviat!
                                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada